Üdvözöljük az igényes nők és férfiak világában!
Marilyn Wellness Kozmetika

A szalon

A szalon

Új kozmetikánkat megújult erővel és csapattal 2010-ben nyitottuk meg. Közülünk Benczéné Kunner Katalin a legrégebb óta dolgozó, több mint 20 éve van a szakmában. Katalin elhivatott és kedves, szívesen vállal tanulókat. A tanítás iránti szeretetét az is jelzi, hogy sok-sok kozmetikus leste el tőle mesterfogásait. Egykori tanítványával Schönveitzné Tormássy Andreával együtt nyitották a Marilyn szalont. Mindketten vallják, hogy ezt a szakmát valamennyi nőnek tanulnia kellene, hiszen minden nő szép, csak nem ismerik önmagukat.

Csapatunk megmutatja, mi az, amit ki lehet, és ki kell hozni egy szépülni vágyó hölgyből. Andrea – éppen a tanítvány-volta miatt – fiatalabb a szakmában, lendületes és kitartó. Szerinte a vendégek a szépülés mellett igénylik a nyugodt, pihenésre alkalmas helyet és időt. A mai gyorsított élet mellett nem csak „szuper nőnek”, feleségnek, anyának, talpraesettnek kell lenni egyszerre, hanem szeretnének szépek, egészségesek, és kiegyensúlyozottak lenni. Ennek érdekében, míg nálunk szépülnek kezeléseink során, próbáljuk pihentetni, lazítani vendégeinket.

Ez is szalon

Mivel az igények teljes körű kielégítésére mindez nem elég, ezért gondoltunk a testkezelésre is. Vass Zsuzsanna több mint 4 éve masszőr, és komolyan foglalkozik a test szépítésével. Ezt kúraszerűen végzi, melynek alapja az életmódbeli változás. A fogyni vágyó hölgyek és urak kirobbanóan gyorsan és eredményesen szabadulnak meg túlsúlyuktól - centiméterben mérve is. A megterhelő fizikai munka után jó Zsuzsannánál ellazulni és megmasszíroztatni elfáradt végtagjainkat.

Nyugodt, szép környezetben várjuk a szépülni és lazulni vágyó hölgyeket, és nem utolsó sorban urakat, ezért a hétfői napot kizárólag nekik tartjuk fent, hiszen fontos a férfiaknál is a jó megjelenés és ápoltság rohanó világunkban.

Marilyn-csapat

Kati - kozmetikus

Kati - kozmetikus
Andi - kozmetikus

Andi - kozmetikus, padikűr, manikür, műköröm
Zsuzsi - masszőr

Zsuzsi - masszőr
Betti - kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Betti - kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Etikett

 1. Vendégeinknek az első látogatás (kezelés) alkalmával egészségügyi nyilatkozatot kell tennie egészségi állapotukról, mellyel kapcsolatban természetesen teljes diszkrécióra számíthatnak.

  Figyelem! A szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi ellátást!

 2. Időpontok előzetes foglalás alapján, melyet személyesen vagy telefonon tehet meg.

  Kérjük a megbeszélt időpontok pontos betartását, mert 10 percet meghaladó késés esetén a kezelést már nem áll módunkban elkezdeni!

 3. Minden kezeléshez biztosítunk beterítő, illetve dekoltázs-kendőt, fejpántot, valamint - térítés ellenében - törölközőt és papucsot is.

 4. Vendégeink a kezelés során térítésmentesen fogyaszthatnak teát, kávét, ásványvizet.

 5. Az ajándékutalványokat csak megjelölt sorszámmal, aláírással és lejárati idővel áll módunkban elfogadni!

 6. A férfinapokra vonatkozóan a létesítmény egésze szexmentes terület, vagyis az ilyen szándékkal érkező Urakat nem áll módunkban kiszolgálni!

 7. Vendégeink külön kérésére - a maximális diszkréció érdekében - zártkörű kezelésekre is van lehetőség.

 8. Nem áll módunkban alkohol és/vagy drog befolyása alatt álló vendégeket kiszolgálni!

 9. Szalonunk füstmentes, ezért kérjük, mellőzze helyiségeinkben a dohányzást!

 10. A honlapon feltüntetett árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Bejelentkezés

Kati - kozmetika

06-20/326-2421

Andi - kozmetika

06-30/345-0725

Zsuzsi - masszázs

06-20/403-2666

Betti - (mű)köröm

06-30/750-8853

Copyright © 2012 - Marilyn Wellness Kozmetika